Towarzystwo im. Hipolita Cegielskiego
Rekomendacje Najlepszy w Polsce samorząd Najlepszy w Polsce samorząd kupon konkursowy produkty kupon konkursowy usługi Pałac Mierzęcin Europartner Polski Cukier KREISEL Polska Spółka Gazownictwa Herbapl S.A. POZNAŃ SAMORZĄD WOJEWÓDZTWA WIELKOPOLSKIEGO ATANER Spółdzielcza Grupa Bankowa

Szczegóły firmy

logo firmy

Zakłady Mięsne KIER Elżbieta i Janusz Klimaccy

Jastrzębie Pomorskie
86-140 Drzycim
Tel.: +48 (52) 33 17 006
Fax: +48 (52) 33 17 137
e-mail: PW.KIER@WP.PL
WWW:


Zakłady Mięsne KIER to nowoczesny zakład produkcyjny położony na południowym skraju malowniczych i ekologicznych Borów Tucholskich. Z terenów tych pozyskujemy surowce do produkcji naszych wyrobów.

Obecnie 200 osobowa załoga produkuje około 50 ton wyrobów dziennie. Doświadczona i fachowa kadra zarządzająca, technologiczna oraz wykształcony personel, pracujący w oparciu o system zarządzania ISO 9001:2000, są gwarancją dbałości o jakość i pełną satysfakcję klienta. Ponadto scertyfikowany system HACCP zapewnia produkcję bezpiecznej i zdrowej żywności.

Dzięki doskonałemu zapleczu technicznemu produkujemy szeroką gamę wędlin: kiełbasy suche, podrobowe, surowe, drobiowe, wędzonki i mięsa kulinarne.

Do naszych specjałów należą: szynka domowa, serdelki, kiełbasa tatrzańska (wszystkie tytuł HIT 2003), szynka staropolska (tytuły: Perła 2003, HIT 2004), polędwica sopocka, kiełbasa polska, kiełbasa hiszpańska.


Witryna, na której się znalazłeś wykorzystuje pliki cookies, dalsze korzystanie z niej oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji znajdziesz w Polityce Prywatności.

Tak, rozumiem