Szczegóły firmy
Zakłady Mięsne KIER Elżbieta i Janusz Klimaccy
Jastrzębie Pomorskie
86-140 Drzycim
Tel.: +48 (52) 33 17 006
Fax: +48 (52) 33 17 137
e-mail: PW.KIER@WP.PL
WWW:
Zakłady Mięsne KIER to nowoczesny zakład produkcyjny położony na południowym skraju malowniczych i ekologicznych Borów Tucholskich. Z terenów tych pozyskujemy surowce do produkcji naszych wyrobów.
Obecnie 200 osobowa załoga produkuje około 50 ton wyrobów dziennie. Doświadczona i fachowa kadra zarządzająca, technologiczna oraz wykształcony personel, pracujący w oparciu o system zarządzania ISO 9001:2000, są gwarancją dbałości o jakość i pełną satysfakcję klienta. Ponadto scertyfikowany system HACCP zapewnia produkcję bezpiecznej i zdrowej żywności.
Dzięki doskonałemu zapleczu technicznemu produkujemy szeroką gamę wędlin: kiełbasy suche, podrobowe, surowe, drobiowe, wędzonki i mięsa kulinarne.
Do naszych specjałów należą: szynka domowa, serdelki, kiełbasa tatrzańska (wszystkie tytuł HIT 2003), szynka staropolska (tytuły: Perła 2003, HIT 2004), polędwica sopocka, kiełbasa polska, kiełbasa hiszpańska.